ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Η επιτυχημένη και σωστή διαδικτυακή παρουσία ενός καταλύματος είναι η πρώτη εικόνα που λαμβάνει ο επισκέπτης και είναι καθοριστική για την αύξηση των νέων κρατήσεων.

Παρόλο που αυτή η υπηρεσία είναι πλέον πολύ ακριβή σε εταιρείες digital marketing, η bestbnb διαθέτει εξειδικευμένο δυναμικό και την προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους ιδιοκτήτες!

site

Γιατί ΔΩΡΕΑΝ;

Στόχος της bestbnb είναι πάντα η αύξηση κρατήσεων .

Δεν αρκεί όμως μία απλή ιστοσελίδα και παρουσία στα social media για να πετύχει αυτό.

Η αύξηση κρατήσεων έρχεται από τη δυνατότητα ΑΜΕΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, μέσα από τα κανάλια, έτσι ώστε να μπορεί ο επισκέπτης, να ολοκληρώσει την κράτησή του, την στιγμή που είναι έτοιμος και διαθέσιμος.

Τα ποσοστά απόδοσης των άμεσων κρατήσεων είναι πολλαπλάσια από αυτά των έμμεσων, αφού η έμμεση κράτηση προαπαιτεί ερώτηση διαθεσιμότητας και έπειτα ολοκλήρωση της κράτησης από τον ιδιοκτήτη.

Η bestbnb δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να προχωρήσει σε άμεση κράτηση, όπως στη booking και στην airbnb, πατώντας μόνο 1 κουμπί, ακόμα και σε:

  •   Ιστοσελίδα

  •   Facebook

  •   Instagram

  •   Youtube

  •   Filoxeno.gr

Η δημιουργία ιστοσελίδας και social media, σε συνδυασμό με την βαθιά γνώση των απαιτήσεων της αγοράς που διαθέτει η bestbnb, μπορεί να αυξήσει ουσιαστικά τις κρατήσεις του καταλύματος σας.

Γίνετε σήμερα

Συνεργατης μας!